Betöltés

Video

Mit?

A social felületeken a videós tartalmak, nem csupán branded mutatják be, de a megfelelően elkészített tartalom, a szórakoztatással vagy a minőséggel kapcsolja össze.

Miért?

Az információ átadás márkáddal kapcsolatban kulcsfontosságú. Videós tartalmak segítségével többet, részletesebben tudsz átadni a lehető legrövidebb idő alatt.

Hogyan?

A céged által kínált termékekhez, egy megfelelő branding ötletet építünk ki, melyet egy előre megtervezett forgatási menetrend keretein belül valósítunk meg.

Egyre több üzleti vállalkozás fedezi fel az image-, PR- vagy promóciós videóban rejlő lehetőségeket. Egy igényes és stílusos kisfilm, amely az adott céget vagy intézményt, annak termékét, szolgáltatását a legjobb fényben tünteti fel, pozitív benyomást kelt az érdeklődőben. A teljes folyamatot végig visszük: forgatókönyvet írunk, megtervezzük, előkészítjük és végrehajtjuk a forgatást, majd vágással és utómunkával fejezzük be a projektet. Image videóval látványos marketingeszközként, közel hozzuk a brandedet, termékedet a fogyasztókhoz, és indirekt módon növeljük az eladásokat is. PR videóval a cég arculatát is bemutathatjuk, amellyel nagyban hozzájárulhatunk a vállalkozás sikerességéhez, és ahhoz, hogy a céget a nagyközönség és a leendő partnerek számára is felismerhetővé tegyük.

Referenciák

Ajánlatkérés

-

Let's Talk?

Let’s make something awesome togheter