Betöltés

PREMIUM csomag

PREMIUM csomag
 • ONLINE KOMMUNIKÁCIÓS ÉS MARKETING STRATÉGIA, TERV MEGALKOTÁSA

  A konzultáció alkalmával feltérképezzük a vállalkozásodat, elmezzük azok erősségeit, gyengeségeit és lehetőségeit majd pontosítjuk, mit is szeretnél elérni a hirdetések és a közösségi média marketing révén. Ez alapján alakítjuk ki a tartalomgyártás menetét és elemeit.

 • FOLYAMATOS TELEFONOS ÉS ONLINE KONZULTÁCIÓ

  A hatékony munkához, a branded fejlődéséhez nélkülözhetetlen, hogy folyamatosan tartsuk a kapcsolatot. Így eredményesen tudunk reagálni a visszajelzésekre és tovább tudjuk csiszolni a márka kommunikációját. Havonta 1 alkalommal célszerű helyszínre is szervezni egy találkozót.

 • HAVONTA 1-2 FORGATÁS A TARTALOMGYÁRTÁSHOZ

  A fotó- és videó tartalomgyártáshoz, alkalmanként max. 8 munkaórában állunk a rendelkezésetekre a fenti gyakorisággal. Természetesen egyedi alkalmakat is tudunk szervezni.

 • SOCIAL MEDIA FELÜLETEK MENEDZSMENTJE

  Cégünk által gyártott tartalommal - havi 30 poszt Facebookra és Instagramra összesen - fele-fele arányban a két platformra.

 • HIRDETÉSKEZELÉS (FACEBOOK ÉS INSTAGRAM)

  Az oldalad elemzése után, tapasztalatainkra támaszkodva, meghatározzuk a havi hirdetési keretösszeget, hogy ne égesd feleslegesen a pénzed. Elvégezzük a hirdetési fiók beállítását és feltöltjük a profilodat minden olyan hasznos információval ami kellő bizalmat ébreszt a látogatókban. Legyen a célod követőszám-növelés, hivatkozáskattintás, elérésgenerálás mi megoldjuk.

 • GARANTÁLT 1000 ÚJ FACEBOOK KÖVETŐ HAVONTA

  Vállaljuk, hogy havi átlagban 1000 új, releváns követőt szerzünk neked. Amennyiben ez nem teljesülne az együttműködésünk időtartama alatt, térítésmentesen meghosszabbodik a közös munka, amíg el nem érjük a célszámot.

 • 1 DB IMAGE VIDEÓ ELKÉSZÍTÉSE

  Az image videó egy kiválóan terjeszthető, látványos marketingeszköz, ami közel hozza a márkád a fogyasztókhoz, és indirekt módon növeli az eladásokat is.

 • GRAFIKAI ANYAGOK NYOMDAI KEZELÉSE

  Az online platformokra készülő grafikai anyagok mellett offline elemek szerkesztését is vállaljuk, úgy, hogy azokat akár a mi akár a te saját nyomdai partnered elkészíthesse.

 • 1 DB PR VIDEÓ ELKÉSZÍTÉSE

  A termék vagy szolgáltatás népszerűsítése mellett a cég arculatát is be tudjuk mutatni egy PR-videó segítségével. Ezzel nagyban hozzájárulhatunk a vállalkozás sikerességéhez, a brandet a nagyközönség és a leendő partnerek számára is felismerhetővé tehetjük.

 • ÉTLAPKÉSZÍTÉS

  Egy hívogató éttermi menü tervezése elengedhetetlen bármely étterem marketing tervénél. A menü kialakításának tükröznie kell az étterem sajátosságait, és az ételpalettát valóban ízletesnek kell bemutatnia. Az étlapot a brandre jellemző grafikai elemekkel, felépítéssel tehetjük még dizájnosabbá.

 • WEBLAP KÉSZÍTÉSE

  Vállaljuk portfólió – bemutatkozó – jellegű weboldalak, komplett portál rendszerek vagy akár webshopok létrehozását is, melyekhez mindig egyedi design-t készítünk, Megrendelőink igényei szerint. A weblapok felhasználó- és mobilbarátak, hogy minden platformon tökéletesen funkcionáljanak.

 • WEBLAP KARBANTARTÁSA

  A weboldal karbantartás segítségével folyamatosan biztonságban tartjuk a Partnereink weblapját, friss tartalommal érdekessé tesszük az érdeklődőknek.

 • TIKTOK csatorna indítása és managelése tartalomgyártással egybekötve

  A weboldal karbantartás segítségével folyamatosan biztonságban tartjuk a Partnereink weblapját, friss tartalommal érdekessé tesszük az érdeklődőknek.

 • WEBLAP KARBANTARTÁSA

  A weboldal karbantartás segítségével folyamatosan biztonságban tartjuk a Partnereink weblapját, friss tartalommal érdekessé tesszük az érdeklődőknek.

 • HAVI RIPORTOK, ELEMZÉSEK

  Minden hónapban elkészítünk számodra egy összesített kimutatást az eredményekről. Simán előfordulhat, hogy az első egy-három hónap során visszanyúlunk és tovább módosítunk az ütemezésen, vagy a weboldalon, vizuális vagy tartalmi tekintetben, hiszen ekkora már rendelkezésünkre fognak állni olyan számadatok és statisztikák amiből következtetünk, mi az ami bejött és mi kevésbé.

 • DEDIKÁLT KAPCSOLATTARTÓ BIZTOSÍTÁSA

  A Projekt manager mellett a saját Social media manageretek áll a rendelkezésetekre. Hétköznaponként 8:30-17:00 elérhetőek, az írásos üzenetekre 1 munkanapos határidővel válaszolnak.

 • KONYHASTÚDIÓS MÉDIATARTALMAK KÉSZÍTÉSE (OPCIONÁLIS)

  Amennyiben az éttermed nem lenne alkalmas a tartalomgyártásra, a saját konyhastúdiónkban, dekorációs elemeket használva készíthetünk számodra fotókat és videókat.

 • TIKTOK CSATORNA INDÍTÁSA ÉS MANAGELÉSE

  A platform paramétereit, felhasználó bázisának igényeit figyelembe véve a brandedhez illő tartalmakat gyártunk, hogy ebből a rétegből is vásárlókat szerezzünk neked.

 • INFLUENCER MARKETING TERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS

  Közösen meghatározzuk a célt, megtervezzük a kampányt és megtaláljuk a márkádhoz passzoló influencert, amelyen keresztül népszerűsíti tudjuk branded, terméked, szolgáltatásod.

 • GOOGLE/YOUTUBE VIDEÓ REKLÁM KAMPÁNY KÉSZÍTÉSE

  Brandépítés szempontjából tökéletes hirdetési megoldás , hiszen általunk rendelkezel megfelelő videós anyaggal. Viszont a kulcs a pontos célzás, mert ki akarna hatástalan, drága, és közönség számára idegesítő hirdetést.

 • TRIPADVISOR / GOOGLE MAPS

  Cégünk által gyártott tartalmakkal felfrissítjük ezen platformokat, illetve létrehozzuk azokat, ha még nem rendelekezel velük.

  Ajánlatkérés

  -