Betöltés

Influencer Marketing / TIKTOK

Mit?

A mediumok közvetlenebbé válásával és elérhetőségével a "közszereplők" mivolta is átalakult. Új formában kerültek relfektorfénybe ezek a bizonyos emberek, valamint velük együtt a kezükben tartott termékek is.

Miért?

Egy kedvelt személyiség véleményére építeni a modern media kezdete óta biztos siker. A különbség manapság csupán annyi, hogy ezt nem csak a nagy márkák engedhetik meg maguknak.

Hogyan?

Megkeresve a branded célközönségéhez legközelebb álló személyiséget egyedi csomaggal készítünk reklámkampányt a termékedhez, szolgáltatásodhoz.

Az influencer a követői számára egy példakép, olykor a „a legjobb barátjuk”, így könnyedén hallgatnak rájuk, mindent elhisznek neki, amit posztol. Így lesz a Youtuberből, Instagrammerből vagy TIKTOKerből véleményvezér. Az előzetes egyeztetések, célok meghatározása után megkeressük a termékedhez, brandedhez leginkább illeszkedő, hiteles influencert, kidolgozzuk a kampányt, amellyel egy egyedi, személyes hangú, marketingüzenetre teszel szert! Ezekkel a tartalmakkal több százezres elérési számot tudunk kreálni.

TIKTOK

A TikTokon is jelentős szerepe van az influenszereknek, akárcsak az Instagramon és a YouTube-on, rengeteg felhasználója van Magyarországon is. Emiatt célszerű itt is jelen lenni, ahol az általunk készített kreatív, rövid videókkal, azok publikálásával, a csatorna menedzselésével újabb követőkre és vásárlókra teszel szert.


Referenciák

Ajánlatkérés

-

Let's Talk?

Let’s make something awesome togheter